Kost for Livet - Livsstilsendring - veien til et bedre og lenger liv!
Takk for din interesse!

Irritabel tarm, stoffskifteprobler, ME, vektnedgang, underernæring mm

Kost for Livet drives av meg, Heidi Ramfjord, utdannet ernæringsfysiolog ved Universitetet i Agder. Jeg er opptatt av helhetlig helse som tilstrebes gjennom balansert kosthold og fysisk aktivitet.

Jeg ønsker å hjelpe deg til bedre helse og livsstil gjennom:Tillit, tålmodighet og tilgjengelighet.

Tillitt - fordi du legger helsa di i mine hender
Tålmodighet - fordi ting tar tid, det gjør også livsstilsendring
Tilgjengelighet - fordi jeg er der for deg hele veien

Jeg legger hovedfokus på endring og mestring og jobber både kognitivt og fysisk med små og store oppnåelige mål. Dette gir gode resultater.

Kundene mine er alt fra enkeltpersoner med vektproblematikk, Irritabel tarm eller andre utfordringer i forhold til kostholdsrelatert helse, til idrettsklubber, skoler eller bedrifter som ønsker foredrag om kosthold og trening. 
                       
 Jeg er her fordi du trenger meg!

Tilbakemeldinger:

"Kost for Livet har for meg vært med på å endre min livsstil med tanke på hvilken type mat og mengde jeg bør spise. Jeg har lært hvordan jeg kan spise sunt med passelige mengder og samtidig holde meg mett gjennom hele dagen. Den største forskjellen er at jeg nå spiser mer, er mett gjennom hele dagen og får i meg det jeg trenger av vitaminer. Dette har ført til et høyere energinivå og forbedret livsstil. Det igjen har ført til gradvis vekttap som var målet. Veiledningen fra Kost for Livet har vært en tankevekker og jeg kommer alltid til å anbefale Heidi til mennesker som sliter med overvekt, spiseforstyrrelser eller har et vrangbilde av hvordan kosten egentlig bør være. Det er når en ser at det virker i praksis at en kan klart kan gå god for tilbudet!! - jente 24 år"


Website Builder drives av  Vistaprint