Kost for Livet - Livsstilsendring - veien til et bedre og lenger liv!
Om meg:
Kost for Livet er et livsstilskonsept. Her er det det hele menneske og livsstilsendring som står i fokus, dvs både kostholdsveiledning og fysisk aktivitet.

CV
Bachelor i Ernæring, mat og kultur (Uia)
Praktisk pedagogikk i mat og helse (Uia)
Drevet Kost for Livet siden 2012
Medlem av Norsk forening for Ernæringsfysiologer

Ved siden av jobber jeg for Bedriftsidretten med lavterskel gruppetrening
Har tidliger jobbet i Frisklivssentralen i Kristiansand kommune

Interessene mine er mat - både å lage og spise samt naturen - både nyte og være aktiv.

Du er velkommen både som enkeltperson og som medlem av en gruppe eller bedrift.

Når det gjelder enkeltpersoner så lager jeg individuelle opplegg, alt etter hva du har behov for. Har du behov for hjelp med: Vektnedgang, Stoffskifte, Irritabel tarm (IBS), Allergi, Diabetes, ME, Kolestrol, lette spiseforstyrrelser eller bare ønsker å leve litt sunnere, bare ta kontakt på telefon 98207001 eller på mail www.kostforlivet@gmail.com.

Det samme gjelder bedrifter og foreninger, her er heller ingen like. Jeg holder foredrag samt kjører forskjellige kurspakker.

Jeg er å finne i Helsehuset i Markensgt. 42. Helsehuset er et spennende tverrfaglig konsept innen helse og du kan lese mer om oss på www.helsehusetkristiansand.noKontakt:  Heidi Ramfjord                         
Mail:  kostforlivet@gmail.com              
Telefon: 98 20 70 01

Website Builder drives av  Vistaprint
MapQuest Avtalevilkår Kart/veibeskrivelse er kun for informasjonsbehov. Brukeren tar fullt ansvar for anvendelsen av programet. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører tar ingen ansvar for innhold, veiforhold eller tidsforhold.